Nameštaj - IS-1P

IS-1P

IS-1P je oftalmološka jedinica sa linearno kliznim postoljem za 2 instrumenta.

Ključne karakteristike

  • Novi Topcon dizajn
  • upravljačka ploča osetljiva na dodir
  • sinhronizirano podizanje ruke foroptera sa postoljem
  • automatsko podizanje postolja
  • automatska linearna ruka foroptera sa postoljem
  • široka paleta boja i opcija

IS-1P paralelna jedinica je Topconovo samostalno dostignuće i najbolja je oftalmološka jedinica koju Topcon može ponuditi. Nova IS-1P izdvaja se kvalitetom, dizajnom, opcijama konfiguracije i boja i visoko kvalitetno je rešenje za vašu modernu ordinaciju.

Oftalmologija treba raznolikost i sa time na umu Topcon je razvio novu IS-1P paralelnu jedinicu. Ova jedinica opremljena je linearnim kliznim pomicanjem postolja i može prihvatiti dva uređaja. VT-1L automatska ruka foroptera je sinhronizovabilna na pomicanje postolja. Opcionalni monitor podržava instalaciju TFT zaslona. Također može biti opremljen sa opcionalnim velikim stolom koji se pokazao prihvatljiv i potreban prema zahtevima zaposlene prakse.

Upravljačka ploča osetljiva na dodir

IS-1 serija ima ekran osetljiv na dodir – to je satelit ploča koja može biti postavljena na bilo koju ravnu površinu po vašem izboru. Kontroliše razne funkcije.

Sigurnosni stop

Sigurnosno zaustavljanje garantuje sigurnost pacijenta kod podizanja postolja ili stolice.

Kabl za upravljanje

Kabl za upravljanje održava dizajn IS-1P glatkim i savremenim. Svi kablovi instrumenata mogu biti provedeni nevidljivo kroz sistem kablova na postolju.

Držač za bradu

IS-1 i IS 1P opremljen je fiksiranim držačem za bradu, ali može se koristiti i mobilni držač za bradu ukoliko želite koristiti jedan držač za dva instrumenta.

VT-1L Linearna ruka foroptera

VT-1L je linearna ruka foroptera koja je posebno dizajnirana za CV-5000 kompjuterizovani foropter. Pribor za kablovsko upravljanje pruža jednostavnu instalaciju. Automatsko pomeranje VT-1L je kontrolisano ekranom na dodir.

Pomeranje gore/dole

Za VT-1L dostupno je električno pomeranje koje je kontrolisano ekranom na dodir. Pomeranje gore dole može biti sonhronizovano sa pomeranjem postolja.