Topcon

 

Ime Topcon prepoznatljivo je i cenjeno širom sveta kao vodeći proizvođač visoko kvalitetnih dijagnostičkih instrumenata, opreme i softvera za oftalmologiju, optometriju i diabetologiju.

Topcon u Evropi

Topcon u Evropi je osnovan 1970. da koordinira prodajne i marketinške aktivnosti Topcon proizvoda u Evropi. Za dalju podršku i brzo širenje dve glavne poslovne jedinice, Topcon Europe se podelio 2005. u Topcon Europe Holding, Topcon Europe Medical i Topcon Europe Positing.

Topcon Europe Medical ima velike prodajne mreže predstavništava i distributera koji obuhvataju Evropu. Naša snažna lokalna prisutnost omogućuje nam da ostanemo u bliskom kontaktu s oftalmolozima i optičarima u celoj Evropi. Naš cilj je pružiti prvoklasnu uslugu i brzi odgovor koji naši klijenti s pravom očekuju.

Topcon, Japan

Kompanija Topcon Japan osnovana je 1932. kao specijalizovana fabrika za proizvodnju optičkih instrumenata. Od svog osnivanja, Topcon je usmeren na kvalitet i inovativnost. Tokom godina Topcon Corporation je postao svetska multinacionalna kompanija s poslovnim jedinicama u Aziji, Americi i Evropi. Danas Topcon zapošljava preko 4000 ljudi širom sveta na 10 domaćih i 26 inostranih predstavništava i poslovnih jedinica za proizvodnju. Topcon Japan je na listi berze Tokyo Stock Exchange.